Ulkoinen hyvinvointi

Kauneudenhoitopalvelut

Kasvohoidot

ENVIRON-syväpuhdistava vitamiinihoito
(90 min.) 87,- EUR

 - esipuhdistus, puhdistus, höyrytys, pinnallinen ihon puhdistus, hieronta, Treatment Gel (sis. matalan A-vitamiini pitoisuuden), Alginate-  naamio, loppuvoide

ENVIRON-syväkuorinta
(60min.) 72,- EUR
- esipuhdistus, puhdistus ja kasvovesi, syväkuorinta (Cool Peeling;  maitohappo), kosteuttava naamio, loppuvoide

 

Ihonpuhdistukset

Ultraääni-ihonpuhdistus (45min.) 55,- EUR
- alkupuhdistus, UÄ-ihonpuhdistus (Sonoscrub), Serum, naamio ja loppuvoide

Ihonpuhdistus (75 min.) 60,- EUR
- alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoide

Nuoren ihonpuhdistus (60 min.) 51,- EUR
- alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus ja loppuvoide

Ihoanalyysi (45 min.) 50,- EUR
- RVB check-up laitteella. Tuloksen saa mukaan kirjallisena. Katsotaan mm. ihon kunto ikään nähden

 

KEMIALLINEN KUORINTA Cool Peeling-systeemi
ENVIRON - Cool Peeling


(90 min.) 110
,- EUR

ENVIRON- peelingit ovat tehokkaita ja turvallisia AHA-happoja; glykoli- ja maitohappo. Kuorintamenetelmä uudistaa ja kirkastaa ihoa jo yhden käsittelyn jälkeen. Juonteisiin ja arpiin suositellaan 5-10 kerran sarjahoitoa. Sarjahoidoille hinta sovitaan erikseen.

Environ® Cool Peeling –systeemi edustaa uutta ajattelua happokuorinnoissa. Vanha käsitys perustuu solujen tuhoamiseen voimakkaalla hapolla. Environ®:in lähestymistapa on välttää epidermiksen solujen turhaa rasittamista, ennemminkin tukea terveen ihon luonnollisia toimintoja. Environ® saavuttaa tuloksia tekemällä kuorintoja sarjahoitona periaatteenaan aiheuttaa fysiologista stressiä soluille, jolloin ne stimuloituvat vapauttamaan ihon kasvutekijöitä. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. A-vitamiinin ja antioksidanttien käyttö kotihoidossa on tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

 

Perfectha Derm – täyteaineinjektiot

Katso kuvaa395,- EUR per hoitokerta
- sisältää 1 ml Perfectha Derm – ainetta: Derm ja Deep

280,- EUR per hoitokerta
- sisältää 0,5 ml Perfectha Derm – ainetta: Fines Lines

Perfectha Dermiä käytetään ryppyjen, poimujen ja ilmejuonteiden häivyttämiseen. Se on tehokkain tapa kasvojen poimujen, ryppyjen ja ilmeryppyjen häivyttämiseen ja palauttamaan iholle elinvoimaisuus, kimmoisuus sekä kauneus täysin luonnollisesti ja turvallisesti. Takuuvarmoin tuloksin!

Perfectha Derm on kirkas, väritön geeli, joka ei sisällä lainkaan eläinperäisiä aineosia. Se on täysin luontainen aine hyaluronihappo, jota esiintyy myös kehossamme. Perfectha Derm on aine, joka on voimakkaasti ristikkäislinkitetty ja sillä on korkea hyarulonihappo pitoisuus, sekä alhainen proteiinipitoisuus ja korkea täyttö kapasiteetti. Aineella on myöskin erittäin korkea bio-yhteensopivuus. Perfectha Derm – hoidon tulokset ovat välittömästi näkyvissä ja hoidon tulokset voivat kestää 4-12 kuukautta, tapauskohtaisesti hoitotarkoituksesta ja käsitellystä alueesta riippuen.

Mahdollisuus ilmaiseen konsultointiin, jossa tehdään hoitosuunnitelma. Jos hoitosuunnitelmassa ilmenee, että on tarvetta enempään, kuin yhteen injektioon, niin hinta räätälöidään tapauskohtaisesti!

Silmäripsien- ja kulmien kestovärjäykset

Ripset, kulma + muotoilu 30,- EUR
Ripset 15,- EUR
Kulmat + muotoilu 20,- EUR

 

Peruskunto Oy, Espoo, puh +358(0)505620988 - Webmaster Markku Itkonen